Please use this identifier to cite or link to this item:https://hdl.handle.net/20.500.12259/67060
Type of publication: Straipsnis kituose recenzuojamuose leidiniuose / Article in other peer-reviewed editions (S5)
Field of Science: Agronomija / Agronomy (A001)
Author(s): Sirtautaitė, Sabina;Danilčenko, Honorata;Trečiokaitė, Elvyra
Title: Įvairių veislių bulvių biocheminė ir kulinarinė charakteristika / S. Sirtautaitė, H. Danilčenko, E. Trečiokaitė
Is part of: LŽŪA mokslo darbai. , 1996, T. 47: Agronomija
Extent: p. 138-146
Date: 1996
Note: Santr. liet., angl
Bibliogr.: p.145-146 (11 pavad.)
Internet: https://hdl.handle.net/20.500.12259/67060
Affiliation(s): Vytauto Didžiojo universitetas
Žemės ūkio akademija
Appears in Collections:Universiteto mokslo publikacijos / University Research Publications

Files in This Item:
marc.xml5.09 kBXMLView/Open

MARC21 XML metadata

Show full item record

Page view(s)

52
checked on Nov 2, 2019

Download(s)

8
checked on Nov 2, 2019

Google ScholarTM

Check


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.