Please use this identifier to cite or link to this item:https://hdl.handle.net/20.500.12259/66856
Type of publication: Straipsnis recenzuojamoje Lietuvos tarptautinės konferencijos medžiagoje / Article in peer-reviewed Lithuanian international conference proceedings (P1e)
Field of Science: Agronomija / Agronomy (A001)
Author(s): Danilčenko, Honorata;Trečiokaitė, Elvyra
Title: Įvairių veislių moliūgų biocheminė ir kulinarinė charakteristika / H. Danilčenko, E. Trečiokaitė
Is part of: Agronomijos ir gyvulininkystės mokslų aktualijos: tarptautinė mokslinė konferencija / LŽŪU. Agronomijos fak. Kaunas-Akademija, 1996
Extent: p. 417-422
Date: 1996
Note: Santr. angl
Bibliogr.: p.422 (7 pavad.)
Internet: https://hdl.handle.net/20.500.12259/66856
Affiliation(s): Vytauto Didžiojo universitetas
Žemės ūkio akademija
Appears in Collections:Universiteto mokslo publikacijos / University Research Publications

Files in This Item:
marc.xml4.58 kBXMLView/Open

MARC21 XML metadata

Show full item record

Page view(s)

50
checked on Nov 2, 2019

Download(s)

6
checked on Nov 2, 2019

Google ScholarTM

Check


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.