Ruibys R..jpg picture
Surname, Name
Ruibys, Romas
Main Affiliation

Publications



Results 1-16 of 16 (Search time: 0.038 seconds).

DateTitleAuthor(s)Type
11999Fermentinių preparatų įtaka kiaulių fiziologinei būklei ir biocheminiamas mėsos rodikliamsJocius, Jonas; Ruibys, Romasconference paper
21996Fermentinių preparatų panaudojimas siloso gamybaiBaranauskas, Stanislovas; Biekša, Bronius; Vasiliauskas, Jonas; Juknevičius, Stasys; Mikulionienė, Sabina; Jarumbavičius, Jonas; Ruibys, Romasresearch article
32020Evaluation of the use of lactic acid bacteria and Thymus vulgaris essential oil on Suffolk and Ile de France lamb breed (MuscuIus gluteus) quality parametersKlupšaitė, Dovilė; Zavistanavičiūtė, Paulina; Šakienė, Vytautė; Lėlė, Vita; Mozūrienė, Erika; Klementavičiūtė, Jolita; Šidlauskienė, Sonata; Buckiūnienė, Vilija; Tolpežnikaitė, Ernesta; Ruibys, Romas; Bartkienė, Elenaresearch article
42020Bioconversion of milk permeate with selected lactic acid bacteria strains and apple by-products into beverages with antimicrobial properties and enriched with galactooligosaccharidesZokaitytė, Eglė; Černauskas, Darius; Klupšaitė, Dovilė; Lėlė, Vita; Starkutė, Vytautė; Zavistanavičiūtė, Paulina; Ružauskas, Modestas; Gružauskas, Romas; Juodeikienė, Gražina; Rocha, João Miguel; Bliznikas, Saulius; Viškelis, Pranas; Ruibys, Romas; Bartkienė, Elenaresearch article
52020Antimicrobial potential of beverages preparation based on fermented milk permeate and berries/vegetablesZokaitytė, Eglė; Lėlė, Vita; Starkutė, Vytautė; Zavistanavičiūtė, Paulina; Ružauskas, Modestas; Mozūrienė, Erika; Čepienė, Marina; Čeplinskas, Vidas; Kairaitytė, Gintarė; Lingytė, Rasa; Marčiulionis, Laurynas; Monstavičiūtė, Ema; Pikūnaitė, Meda; Šmigelskytė, Miglė; Vyžaitė, Enrika; Žilinskaitė, Laima; Ruibys, Romas; Bartkienė, Elenaresearch article
62005Determination of nutritive value of distiller's yeast and its effect on sensory properties of poultry meatGružauskas, R; Šašytė, V; Racevičiūtė Stupelienė, A; Mieželienė, A; Alenčikienė, G; Šalčiuvienė, Ž; Ruibys, Romasresearch article
72020Changes of bioactive compounds in barley industry by-products during submerged and solid state fermentation with antimicrobial Pediococcus acidilactici strain LUHS29Bartkienė, Elena; Mozūrienė, Erika; Lėlė, Vita; Zokaitytė, Eglė; Gružauskas, Romas; Jakobsone, Ida; Juodeikienė, Gražina; Ruibys, Romas; Bartkevics, Vadimsresearch article
81998Fermentinių preparatų naudojimas penimų kiaulių racionuoseKulpys, Jurgis; Vasiliauskas, Jonas; Ruibys, Romasresearch article
91998Fermentinių preparatų įtaka kiaulienos kokybeiBaranauskas, Stanislovas; Vasiliauskas, Jonas; Ruibys, Romasresearch article
101998Protosubtilino G3x ir maltavamorino G10x priedai kiaulių racionuoseRuibys, Romas; Vasiliauskas, Jonasresearch article
111999Fermentinių preparatų panaudojimas ankštinių kultūrų siloso gamybojeBaranauskas, Stanislovas; Biekša, Bronius; Vasiliauskas, Jonas; Juknevičius, Stasys; Mikulionienė, Sabina; Jarumbavičius, Jonas; Ruibys, Romas; Rimkevičienė, Marijaresearch article
121999Lizocimo G3x ir amilosubtilino G3x įtaka kiaulienos kokybeiRuibys, Romas; Vasiliauskas, Jonasresearch article
132008Precekalinis pasisavinamo kalcio ir fosforo kiekis lesinant viščiukus broilerius monokalcio fosfatuJarulė, Virginija; Gružauskas, R; Gukauskienė, Ligita; Racevičiūtė-Stupelienė, A; Šašytė, V; Semaškaitė, Agila; Ruibys, Romasresearch article
142021Influence of fermentation on the characteristics of Baltic Sea macroalgae, including microbial profile and trace element contentTolpežnikaitė, Ernesta; Ružauskas, Modestas; Pilkaitytė, Renata; Bartkevics, Vadims; Zavistanavičiūtė, Paulina; Starkutė, Vytautė; Lėlė, Vita; Zokaitytė, Eglė; Mozūrienė, Erika; Ruibys, Romas; Klupšaitė, Dovilė; Santini, Antonello; Bartkienė, Elenaresearch article
152010Skirtingo kalcio ir fosforo santykio lesale įtaka viščiukų broilerių produktyvumui bei kraujo rodikliamsJarulė, Virginija; Gružauskas, Romas; Racevičiūtė-Stupelienė, Asta; Šašytė, Vilma; Semaškaitė, Agila; Ruibys, Romasresearch article
162021Characteristics of nutraceutical chewing candy formulations based on fermented milk permeate, psyllium husk, and apple by-productsZokaitytė, Eglė; Siriakovaitė, Karolina; Starkutė, Vytautė; Zavistanavičiūtė, Paulina; Lėlė, Vita; Mozūrienė, Erika; Klupšaitė, Dovilė; Viškelis, Pranas; Ruibys, Romas; Guiné, Raquel P. F; Bartkienė, Elenaresearch article