Černiauskienė J..jpg picture
Surname, Name
Černiauskienė, Judita
Main Affiliation

Publications



Results 1-20 of 35 (Search time: 0.013 seconds).

DateTitleAuthor(s)Type
12013Oil pumpkins – Important source of antioxidantsJuknevičiene, Edita; Černiauskienė, Judita; Kulaitienė, Jurgita; Juknevičienė, Živilėresearch article
22013Changes in amino acids content in tubers of jerusalem artichoke (Helianthus Tuberosus L.) cultivars during storageDanilčenko, Honorata; Jarienė, Elvyra; Gajewski, Marek; Sawicka, Barbara; Kulaitienė, Jurgita; Černiauskienė, Juditaresearch article
32014Tręšimo įtaka žieminių kviečių grūdų kokybeiJurgaitis, Aurimasconference paper
42012The quality comparison of different Jerusalem artichoke (Helianthus tuberosus L.) cultivars tubersŽaldarienė, Sandra; Kulaitienė, Jurgita; Černiauskienė, Juditaresearch article
52019Daržas, prie kurio nereikia lenktisJuknevičienė, Živilė; Černiauskienė, Judita; Kulaitienė, Jurgitajournal article
62014[Pasisakymas]Černiauskienė, Juditajournal article
72015[Pasisakymas]Černiauskienė, Juditajournal article
82015Antioksidaciniai junginiai baltojo šilkmedžio (Morus alba L.) lapuoseJarienė, Elvyra; Danilčenko, Honorata; Černiauskienė, Judita; Levickienė, Dovilėresearch article
92015Kaip saugoti kvapiąsias žoleles: [pokalbis su ASU Žemės ūkio ir maisto mokslų instituto darbuotojomis H. Danilčenko, E. Jariene, J. Kulaitiene, J. Černiauskiene /kalbėjosi] D. ValevičienėDanilčenko, Honorata; Jarienė, Elvyra; Kulaitienė, Jurgita; Černiauskienė, Juditajournal article
102016Liauno daigelio didelė galia: [pokalbis su Aleksandro Stulginskio universiteto dėstytojomis m. dr. J. Černiauskiene ir m. dr. J. Kulaitiene] / kalbėjosi A. PilvelienėČerniauskienė, Judita; Kulaitienė, Jurgitajournal article
112017Pomidorų padažo, pagaminto iš skirtingų veislių pomidorų kokybė, laikymo metuKaminskaitė, Eglėconference paper
122008Quality of pumpkin cultivars in relation to sensory characteristicsGajewski, M; Radzanowska, Jadwiga; Danilčenko, Honorata; Jarienė, Elvyra; Černiauskienė, Juditaresearch article
132018Antioxidant Activity and other Quality Parameters of Cold Pressing Pumpkin Seed OilKulaitienė, Jurgita; Černiauskienė, Judita; Jarienė, Elvyra; Danilčenko, Honorata; Levickienė, Dovilėresearch article
142018Reduced microbiological contamination following irrigation of germinated seed for foodsDanilčenko, Honorata; Jarienė, Elvyra; Televičiūtė, Dalė; Supronienė, Skaidrė; Kulaitienė, Jurgita; Tarasevičienė, Živilė; Šlepetienė, Alvyra; Černiauskienė, Juditaresearch article
152018Obuolių vyno, pagaminto su skirtingomis uogomis, kokybėRimkutė, Vidmantėconference paper
162015Alternatyvios augalinės žaliavos, kaip natūralaus saldiklio, kokybės tyrimasBartusevičienė, Ramunėconference paper
172008Aliejinių moliūgų sėklų ir jų išspaudų cheminė sudėtisČerniauskienė, Judita; Danilčenko, Honorata; Gajewski, Marekresearch article
182009Paprastojo moliūgo (Cucurbita pepo) sėklų ir išspaudų cheminės sudėties palyginimasČerniauskienė, Judita; Kulaitienė, Jurgita; Kraujutienė, Ingridaresearch article
192009The influence of cultivars and fertilizers on vitamin E content in oil pumpkin (Cucurbita pepo L.) seeds and oilKulaitienė, Jurgita; Černiauskienė, Judita; Jarienė, Elvyra; Danilčenko, Honorata; Venskutonienė, Egidija; Kraujutienė, Ingrida; Pranaitienė, Rima; Duchovskis, Pavelas; Gajewski, Marek; Kita, Agnieszkaresearch article
202018Relationship between harvesting time and carbohydrate content of Jerusalem artichoke (Helianthus tuberosus L.) tubersČerniauskienė, Judita; Kulaitienė, Jurgita; Jarienė, Elvyra; Danilčenko, Honorata; Žaldarienė, Sandra; Jeznach, Mariaresearch article