Browsing by Author Skabeikytė, Erika

In order:
Results/Page
Authors/Record:
Showing results 1 to 4 of 4
DateTitleAuthor(s)Type
2013Biogenic amines and D(-) lactic acid formation in solid state fermented with certain lactobacillus lupine productsBartkienė, Elena; Juodeikienė, Gražina; Maruška, Audrius; Ragažinskienė, Ona; Matusevičius, Paulius; Skabeikytė, ErikaStraipsnis recenzuojamoje užsienio tarptautinės konferencijos medžiagoje / Article in peer-reviewed foreign international conference proceedings (P1d)
2013The influence of solid state fermented savory plants of the genus Satureja (montana and hortensis) with certain lactobacilli on the quality and safety of minced meat productsSkabeikytė, Erika; Bartkienė, Elena; Juodeikienė, Gražina; Vidmantienė, Daiva; Maruška, Audrius; Ragažinskienė, OnaTezės kituose recenzuojamuose leidiniuose / Theses in other peer-reviewed publications (T1e)
2014The influence of the fermented with certain lactobacilli Rhaponticum carthamoides on the quality and safety of curd cheeseSkabeikytė, Erika; Jocienė, Giedrė; Bartkienė, Elena; Juodeikienė, Gražina; Vidmantienė, Daiva; Maruška, Audrius; Ragažinskienė, OnaTezės kituose recenzuojamuose leidiniuose / Theses in other peer-reviewed publications (T1e)
2014The Use of solid state fermentation for food and feed plant material processing / Elena Bartkienė, Erika Skabeikytė, Gražina Juodeikienė, Daiva Vidmantienė, Loreta Bašinskienė, Audrius Maruška, Ona Ragažinskienė, Vita KrunglevičiūtėBartkienė, Elena; Skabeikytė, Erika; Juodeikienė, Gražina; Vidmantienė, Daiva; Bašinskienė, Loreta; Maruška, Audrius; Ragažinskienė, Ona; Krunglevičiūtė, VitaStraipsnis kitose duomenų bazėse / Article in other databases (S4)