Browsing by Author Šlapkauskaitė, Jūratė

In order:
Results/Page
Authors/Record:
Showing results 1 to 7 of 7
DateTitleAuthor(s)Type
2010Prietaiso Lactocorder® panaudojimas karvių melžimo proceso vertinimuiJuozaitienė, Vida; Šlapkauskaitė, Jūratė; Tušas, Saulius; Šlapkauskas, Algimantasresearch article
2014Augalinių ekstraktų Cyclopia intermedia ir Hibiscus rosa-sinensis antimikrobinės ir antioksidacinės savybėsŠlapkauskaitė, Jūratė; Jasinauskienė, Daiva; Šarkinas, Antanas; Šlapkauskas, Algimantas; Sekmokienė, Daliaconference paper
2014Antimicrobial activity perspectives of plant extracts and essential oils in food industryŠlapkauskaitė, Jūratė; Kabašinskienė, Aistė; Šlapkauskas, Algimantas; Sekmokienė, Daliaresearch article
2017The effect of Chinese Hibiscus on the survival of Staphylococcus aureus, Listeria monocytogenes and Escherichia coli in vitro and in food IndustryŠlapkauskas, Algimantas; Šlapkauskaitė, Jūratė; Sekmokienė, Daliaconference paper
2018Physicochemical and antioxidant properties of functional whey beverages supplemented with eldelberryŠlapkauskaitė, Jūratė; Šlapkauskas, Algimantasconference paper
2018Vandeninių ekstraktų įtaka varškės sūrių kokybės rodikliamsŠlapkauskaitė, Jūratė; Žalnieraitė, Kristina; Šlapkauskas, Algimantas; Sekmokienė, Daliaresearch article
2018The Influence of aqueous plant extracts on the quality of curd type cheeseŠlapkauskaitė, Jūratė; Žalnieraitė, Kristina; Šlapkauskas, Algimantas; Sekmokienė, Dalia; Šernienė, Loreta; Malakauskas, Mindaugasconference paper