Browsing by Author Šiugždaitė, Jūratė

In order:
Results/Page
Authors/Record:
Showing results 1 to 4 of 4
DateTitleAuthor(s)Type
2015Safety and quality parameters of ready-to-cook minced pork meat products supplemented with Helianthus tuberosus L. tubers fermented by BLIS producing lactic acid bacteriaStimbirys, Artūras; Bartkienė, Elena; Šiugždaitė, Jūratė; Augenienė, Dovilė; Vidmantienė, Daiva; Juodeikienė, Gražina; Maruška, Audrius; Stankevičius, Mantas; Čižeikienė, Daliaresearch article
2015Stable isotope method for tracing the poultry farm environmentSkipitytė, Raminta; Mašalaitė, Agnė; Garbaras, Andrius; Mickienė, Rūta; Ragažinskienė, Ona; Bakutis, Bronius; Šiugždaitė, Jūratė; Baliukonienė, Violeta; Petkevičius, Saulius; Maruška, Audrius; Remeikis, Vidmantasconference paper
2016Stable isotope ratio method for the characterisation of the poultry house environmentSkipitytė, Raminta; Mašalaitė, Agnė; Garbaras, Andrius; Mickienė, Rūta; Ragažinskienė, Ona; Baliukonienė, Violeta; Bakutis, Bronius; Šiugždaitė, Jūratė; Petkevičius, Saulius; Maruška, Audrius; Remeikis, Vidmantasresearch article
2013Synthesis and biological activity of 3-[phenyl(1,3-thiazol-2-yl)-amino]propanoic acids and their derivativesMickevičius, Vytautas; Voskienė, Aušra; Jonuškienė, Ilona; Kolosej, Ramūnė; Šiugždaitė, Jūratė; Venskutonis, Petras Rimantas; Kazernavičiūtė, Rita; Brazienė, Zita; Jakienė, Elenaresearch article