Browsing by Author Sekmokienė, Dalia

Or, select a letter below to browse by last name
0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
In order:
Results/Page
Authors/Record:
Showing results 3 to 5 of 5 previous 
DateTitleAuthor(s)Type
2017The effect of Chinese Hibiscus on the survival of Staphylococcus aureus, Listeria monocytogenes and Escherichia coli in vitro and in food IndustryŠlapkauskas, Algimantas; Šlapkauskaitė, Jūratė; Sekmokienė, Daliaconference paper
2018The Influence of aqueous plant extracts on the quality of curd type cheeseŠlapkauskaitė, Jūratė; Žalnieraitė, Kristina; Šlapkauskas, Algimantas; Sekmokienė, Dalia; Šernienė, Loreta; Malakauskas, Mindaugasconference paper
2018Vandeninių ekstraktų įtaka varškės sūrių kokybės rodikliamsŠlapkauskaitė, Jūratė; Žalnieraitė, Kristina; Šlapkauskas, Algimantas; Sekmokienė, Daliaresearch article