Browsing by Author Vaitkevičienė, Nijolė

Or, select a letter below to browse by last name
0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
In order:
Results/Page
Authors/Record:
Showing results 52 to 71 of 84 previous   next
DateTitleAuthor(s)Type
2014Great Pumpkins and Blue Fleshed Potatoes – Biologically Active Raw Material for Food ProductsDanilčenko, Honorata; Jarienė, Elvyra; Vaitkevičienė, Nijolė; Juknevičiene, Edita; Gajewski, MarekStraipsnis kituose recenzuojamuose leidiniuose / Article in other peer-reviewed editions (S5)
2020Influence of agricultural management practices on the soil properties and mineral composition of potato tubers with different colored flesVaitkevičienė, Nijolė; Jarienė, Elvyra; Kulaitienė, Jurgita; Danilčenko, Honorata; Černiauskienė, Judita; Aleinikovienė, Jūratė; Średnicka-Tober, Dominika; Rembiałkowska, EwaStraipsnis Clarivate Analytics Web of Science ar/ir Scopus / Article in Clarivate Analytics Web of Science or / and Scopus (S1)
2015Influence of Biodynamic Preparations on the Quality Indices and Antioxidant Compounds Content in the Tubers of Coloured Potatoes (Solanum tuberosum L.)Jarienė, Elvyra; Vaitkevičienė, Nijolė; Danilčenko, Honorata; Gajewski, Marek; Chupachina, Galina N; Fedurajev, Pavel; Ingold, RetoStraipsnis Clarivate Analytics Web of Science ar/ir Scopus / Article in Clarivate Analytics Web of Science or / and Scopus (S1)
2019Influence of Cultivar and Different Farming Systems on the Contents of Flavonoids in PotatoesVaitkevičienė, Nijolė; Jarienė, Elvyra; Kulaitienė, Jurgita; Levickienė, Dovilė; Danilčenko, HonorataTezės kituose recenzuojamuose leidiniuose / Theses in other peer-reviewed publications (T1e)
2017Influence of harvest time on bioactive composition and antioxidant activity of the white mulberry leavesJarienė, Elvyra; Levickienė, Dovilė; Vaitkevičienė, Nijolė; Aleinikovienė, Jūratė; Krichkovska, LidiyaKonferencijų tezės nerecenzuojamuose leidiniuose / Conference theses in non-peer-reviewed publications (T2)
2017Influence of Harvest Time on Biologically Active Compounds and the Antioxidant Activity in Leaves of Mulberry Grown in LithuaniaLevickienė, Dovilė; Jarienė, Elvyra; Gajewski, Marek; Danilčenko, Honorata; Vaitkevičienė, Nijolė; Przybył, Jarosław L; Sitarek, MonikaStraipsnis Clarivate Analytics Web of Science ar/ir Scopus / Article in Clarivate Analytics Web of Science or / and Scopus (S1)
2017Influence of storage conditions on the quality attributes of potato tubers with purple fleshVaitkevičienė, Nijolė; Jarienė, Elvyra; Tajner-Czopek, AgnieszkaKonferencijų tezės nerecenzuojamuose leidiniuose / Conference theses in non-peer-reviewed publications (T2)
2017Influence of storage conditions on the quality of potato chipsJarienė, Elvyra; Vaitkevičienė, Nijolė; Kita, AgnieszkaKonferencijų tezės nerecenzuojamuose leidiniuose / Conference theses in non-peer-reviewed publications (T2)
11-Jun-2020Laikymo įtaka bulvių stiebagumbių su skirtingos spalvos minkštimu kokybeiAugaitė, Gretamaster thesis
19-Jun-2020Lietuvos rinkoje esančių bulvių traškučių kokybės tyrimasVaičekauskaitė, Justėbachelor thesis
19-Jun-2020Lietuvos rinkoje parduodamų špinatų ir gražgarsčių lapų kokybės tyrimasTamkevičiūtė, Ugnėbachelor thesis
2018Maisto prekių mokslas [elektroninis išteklius] : laboratorinių darbų aprašasJarienė, Elvyra; Kulaitienė, Jurgita; Danilčenko, Honorata; Vaitkevičienė, Nijolė; Levickienė, DovilėMokymo ir metodinė priemonė / Educational and methodical tool (K2c)
2018Makroelementų kiekis bulvių gumbuose su spalvotu minkštimuŠileikytė, MiglėStraipsnis nerecenzuojamoje Lietuvos konferencijos medžiagoje / Article in non-peer-reviewed Lithuanian conference proceedings (P2c)
10-Jun-2020Meteorologinių sąlygų įtaka bulvių stiebagumbių kokybeiJonušytė, Juditamaster thesis
2013Natūralūs produktai vartojimui – spalvoti bulvių traškučiaiJarienė, Elvyra; Danilčenko, Honorata; Vaitkevičienė, Nijolė; Jeznach, Maria; Gajewski, MarekStraipsnis recenzuojamoje Lietuvos tarptautinės konferencijos medžiagoje / Article in peer-reviewed Lithuanian international conference proceedings (P1e)
2013Naujiena - mėlynos ir raudonos bulvėsJarienė, Elvyra; Vaitkevičienė, NijolėStraipsnis mokslo-populiarinimo leidinyje / Article in popular science editions (S6)
2020Polyphenols, antioxidant activity and volatile compounds in fermented leaves of medicinal plant rosebay willowherb (Chamerion angustifolium (L.) Holub)Jarienė, Elvyra; Lasinskas, Marius; Danilčenko, Honorata; Vaitkevičienė, Nijolė; Šlepetienė, Alvyra; Najman, Katarzyna; Hallmann, EwelinaStraipsnis Clarivate Analytics Web of Science ar/ir Scopus / Article in Clarivate Analytics Web of Science or / and Scopus (S1)
2014Quality changes in great pumpkins and coloured potatoes during storageJarienė, Elvyra; Danilčenko, Honorata; Vaitkevičienė, Nijolė; Juknevičiene, EditaTezės kituose recenzuojamuose leidiniuose / Theses in other peer-reviewed publications (T1e)
2015Quality changes in great pumpkins and coloured potatoes during storageJarienė, Elvyra; Danilčenko, Honorata; Vaitkevičienė, Nijolė; Juknevičiene, Edita; Gajewski, Marek; Chupakhina, NatalijaStraipsnis Clarivate Analytics Web of Science ar/ir Scopus / Article in Clarivate Analytics Web of Science or / and Scopus (S1)
2020Quality changes of the sea buckthorn juice during storageČerniauskienė, Judita; Vaitkevičienė, Nijolė; Kulaitienė, Jurgita; Makūnaitė, LauraTezės kituose recenzuojamuose leidiniuose / Theses in other peer-reviewed publications (T1e)