Browsing by Author Vaitkevičienė, Nijolė

Or, select a letter below to browse by last name
0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
In order:
Results/Page
Authors/Record:
Showing results 7 to 26 of 84 previous   next
DateTitleAuthor(s)Type
2013Bioaktyvių komponentų kiekio kitimas ekologiškai augintose skirtingo genotipo bulvių (Solanum tubersum L.) gumbuoseVaitkevičienė, NijolėKonferencijų tezės nerecenzuojamuose leidiniuose / Conference theses in non-peer-reviewed publications (T2)
23-Sep-2016Biodinaminių preparatų įtaka biologiškai aktyvių medžiagų kaupimuisi skirtingo genotipo valgomųjų bulvių stiebagumbiuoseVaitkevičienė, Nijolėdoctoral thesis
2016Biologically active compounds and antioxidant activity in pigmented-flesh potatoes grown in LithuaniaVaitkevičienė, NijolėTezės kituose recenzuojamuose leidiniuose / Theses in other peer-reviewed publications (T1e)
11-Jun-2020Biostimuliatorių įtaka skirtingo genotipo bulvių stiebagumbių derliui ir kokybeiDomarkaitė, Godamaster thesis
1-Jun-2018Bulvių stiebagumbių su raudonu ir violetiniu minkštimu kokybės palyginimasŠileikytė, Miglėmaster thesis
10-Jun-2020Bulvių su spalvotu minkštimu traškučių kokybės įvertinimasRinkauskaitė, Dianamaster thesis
2019Carotenoid Content and Composition in Rose Hips (Rosa spp.) During RipeningKulaitienė, Jurgita; Medveckienė, Brigita; Levickienė, Dovilė; Vaitkevičienė, NijolėTezės kituose recenzuojamuose leidiniuose / Theses in other peer-reviewed publications (T1e)
2019Carotenoids in potato tubers from organic, biodynamic and conventional farming systemsVaitkevičienė, Nijolė; Jarienė, Elvyra; Kulaitienė, Jurgita; Danilčenko, Honorata; Hallmann, EwelinaTezės kituose recenzuojamuose leidiniuose / Theses in other peer-reviewed publications (T1e)
2020Carotenoids, polyphenols, and ascorbic acid in organic rosehips (Rosa spp.) cultivated in LithuaniaMedveckienė, Brigita; Kulaitienė, Jurgita; Jarienė, Elvyra; Vaitkevičienė, Nijolė; Hallmann, EwelinaStraipsnis Clarivate Analytics Web of Science ar/ir Scopus / Article in Clarivate Analytics Web of Science or / and Scopus (S1)
2020Changes in fatty acids content in organic rosehip (Rosa spp.) seeds during ripeningKulaitienė, Jurgita; Medveckienė, Brigita; Levickienė, Dovilė; Vaitkevičienė, Nijolė; Makarevičienė, Violeta; Jarienė, ElvyraStraipsnis Clarivate Analytics Web of Science ar/ir Scopus / Article in Clarivate Analytics Web of Science or / and Scopus (S1)
2020Characterization of bioactive compounds in Colored potato (Solanum Tuberosum L.) cultivars grown with conventional, organic, and biodynamic methodsVaitkevičienė, Nijolė; Kulaitienė, Jurgita; Jarienė, Elvyra; Levickienė, Dovilė; Danilčenko, Honorata; Srednicka-Tober, Dominika; Rembiałkowska, Ewa; Hallmann, EwelinaStraipsnis Clarivate Analytics Web of Science ar/ir Scopus / Article in Clarivate Analytics Web of Science or / and Scopus (S1)
2019A comparative study on proximate and mineral composition of coloured potato peel and fleshVaitkevičienė, NijolėStraipsnis Clarivate Analytics Web of Science ar/ir Scopus / Article in Clarivate Analytics Web of Science or / and Scopus (S1)
2019Comparison of mineral and fatty acid composition of wild and cultivated sea buckthorn berries from LithuaniaVaitkevičienė, Nijolė; Jarienė, Elvyra; Danilčenko, Honorata; Kulaitienė, Jurgita; Mažeika, Romas; Hallmann, Ewelina; Blinstrubienė, AušraStraipsnis Clarivate Analytics Web of Science ar/ir Scopus / Article in Clarivate Analytics Web of Science or / and Scopus (S1)
2020Concentrations of minerals, soluble solids, vitamin C, carotenoids and toxigenic elements in organic goji berries (Lycium barbarumL.) cultivated in LithuaniaKulaitienė, Jurgita; Vaitkevičienė, Nijolė; Jarienė, Elvyra; Černiauskienė, Judita; Jeznach, Maria; Paulauskienė, AurelijaStraipsnis Clarivate Analytics Web of Science ar/ir Scopus / Article in Clarivate Analytics Web of Science or / and Scopus (S1)
2020The content of macroelements in the pulp and peel of different varieties of pear fruitBlažytė, Jaunė; Vaitkevičienė, NijolėTezės kituose recenzuojamuose leidiniuose / Theses in other peer-reviewed publications (T1e)
2018The content of macroelements in white mulberry (Morus alba L.) leavesLevickienė, Dovilė; Vaitkevičienė, Nijolė; Jarienė, Elvyra; Mažeika, RomasStraipsnis kitose duomenų bazėse / Article in other databases (S4)
2016Content of total pfenolic compounds in the tubers of Jerusalem artichoke, ware potatoes and in the white mulberry leavesJarienė, Elvyra; Vaitkevičienė, Nijolė; Levickienė, Dovilė; Žaldarienė, SandraStraipsnis recenzuojamoje užsienio tarptautinės konferencijos medžiagoje / Article in peer-reviewed foreign international conference proceedings (P1d)
2013The dependence of tubers quality upon the cultivars of potato with flesh colourJarienė, Elvyra; Danilčenko, Honorata; Vaitkevičienė, Nijolė; Venskutonienė, Egidija; Ciupachina, N.J; Potavskaya, R.LTezės kituose recenzuojamuose leidiniuose / Theses in other peer-reviewed publications (T1e)
2013The dependence of tubers quality upon the cultivars of potato with flesh colourJarienė, Elvyra; Danilčenko, Honorata; Vaitkevičienė, Nijolė; Venskutonienė, Egidija; Ciupachina, N.J; Poltavskaya, R. LStraipsnis kituose recenzuojamuose leidiniuose / Article in other peer-reviewed editions (S5)
2015The Effect of Biodynamic Preparations on Antioxidants Content in Coloured Potatoes and Great PumpkinsJuknevičiene, Edita; Vaitkevičienė, Nijolė; Danilčenko, Honorata; Jarienė, ElvyraTezės kituose recenzuojamuose leidiniuose / Theses in other peer-reviewed publications (T1e)