Browsing by Author Vaitkevičienė, Nijolė

Jump to a point in the index:
Or type in a year:
In order:
Results/Page
Authors/Record:
Showing results 10 to 29 of 86 previous   next
DateTitleAuthor(s)Type
2013The dependence of tubers quality upon the cultivars of potato with flesh colourJarienė, Elvyra; Danilčenko, Honorata; Vaitkevičienė, Nijolė; Venskutonienė, Egidija; Ciupachina, N.J; Poltavskaya, R. Lresearch article
2013Natūralūs produktai vartojimui – spalvoti bulvių traškučiaiJarienė, Elvyra; Danilčenko, Honorata; Vaitkevičienė, Nijolė; Jeznach, Maria; Gajewski, Marekresearch article
2013Bioaktyvių komponentų kiekio kitimas ekologiškai augintose skirtingo genotipo bulvių (Solanum tubersum L.) gumbuoseVaitkevičienė, Nijolėconference paper
2013Alternation of the amount of bioactive components in the tubers of ecologically grown potatoes (Solanum tuberosum L.) of different genotypesVaitkevičienė, Nijolėconference paper
2014Effects of biodynamic preparations on the growth and yield parameters of potatoes with coloured fleshJarienė, Elvyra; Danilčenko, Honorata; Vaitkevičienė, Nijolė; Kita, Agnieszkaresearch article
2014Alternative raw materials rich in antioxidant compoundsJarienė, Elvyra; Danilčenko, Honorata; Vaitkevičienė, Nijolė; Juknevičiene, Editaconference paper
2014Effects of biodynamic preparations on the growth and yield parametres of coloured potatoesJarienė, Elvyra; Danilčenko, Honorata; Vaitkevičienė, Nijolė; Kita, Agnieszkaconference paper
2014Great Pumpkins and Blue Fleshed Potatoes – Biologically Active Raw Material for Food ProductsDanilčenko, Honorata; Jarienė, Elvyra; Vaitkevičienė, Nijolė; Juknevičiene, Edita; Gajewski, Marekresearch article
2014Quality changes in great pumpkins and coloured potatoes during storageJarienė, Elvyra; Danilčenko, Honorata; Vaitkevičienė, Nijolė; Juknevičiene, Editaconference paper
2015The Effect of Biodynamic Preparations on Antioxidants Content in Coloured Potatoes and Great PumpkinsJuknevičiene, Edita; Vaitkevičienė, Nijolė; Danilčenko, Honorata; Jarienė, Elvyraconference paper
2015Quality changes in great pumpkins and coloured potatoes during storageJarienė, Elvyra; Danilčenko, Honorata; Vaitkevičienė, Nijolė; Juknevičiene, Edita; Gajewski, Marek; Chupakhina, Natalijaresearch article
2015Influence of Biodynamic Preparations on the Quality Indices and Antioxidant Compounds Content in the Tubers of Coloured Potatoes (Solanum tuberosum L.)Jarienė, Elvyra; Vaitkevičienė, Nijolė; Danilčenko, Honorata; Gajewski, Marek; Chupachina, Galina N; Fedurajev, Pavel; Ingold, Retoresearch article
2015Augalinių žaliavų cheminė sauga : laboratorinių ir praktinių darbų aprašasJarienė, Elvyra; Danilčenko, Honorata; Vaitkevičienė, Nijolėbook
2016Effects of biodynamic preparations on antioxidant compounds in coloured-flesh potatoesJarienė, Elvyra; Vaitkevičienė, Nijolė; Danilčenko, Honorata; Tajner-Czopek, Agnieszka; Rytel, Elzbieta; Kucharska, Z. Alicija; Sokół-Łętowska, Anna; Gretchen, Mateuszconference paper
2016Accumulation of phenolic compounds in the alternative plant raw materials for foodJarienė, Elvyra; Vaitkevičienė, Nijolė; Žaldarienė, Sandra; Levickienė, Dovilė; Mikulionienė, Sabinaconference paper
2016Effect of biodynamic preparations on the content of some mineral elements and starch in tubers of three coloured potato cultivarsVaitkevičienė, Nijolė; Jarienė, Elvyra; Danilčenko, Honorata; Sawicka, Barbararesearch article
2016Content of total pfenolic compounds in the tubers of Jerusalem artichoke, ware potatoes and in the white mulberry leavesJarienė, Elvyra; Vaitkevičienė, Nijolė; Levickienė, Dovilė; Žaldarienė, Sandraresearch article
2016Biologically active compounds and antioxidant activity in pigmented-flesh potatoes grown in LithuaniaVaitkevičienė, Nijolėconference paper
23-Sep-2016Biodinaminių preparatų įtaka biologiškai aktyvių medžiagų kaupimuisi skirtingo genotipo valgomųjų bulvių stiebagumbiuoseVaitkevičienė, Nijolėdoctoral thesis
2017Influence of storage conditions on the quality attributes of potato tubers with purple fleshVaitkevičienė, Nijolė; Jarienė, Elvyra; Tajner-Czopek, Agnieszkaconference paper