Browsing by Author Vaitkevičienė, Nijolė

Or, select a letter below to browse by last name
0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
In order:
Results/Page
Authors/Record:
Showing results 49 to 68 of 84 previous   next
DateTitleAuthor(s)Type
2012Ekologiškų trąšų (Biofer ir Activit) migracijos dirvožemyje tyrimaiČesonienė, Laima; Vaitkevičienė, Nijolė; Lingytė, Kristinaresearch article
2013Fresh alternative produce rich in antioxidative elementsJarienė, Elvyra; Danilčenko, Honorata; Gajewski, Marek; Vaitkevičienė, Nijolė; Kulaitienė, Jurgita; Černiauskienė, Juditaconference paper
2018Funkcionalusis maistas: produktų kūrimo sistemos [elektroninis išteklius] : praktinių darbų aprašasJarienė, Elvyra; Danilčenko, Honorata; Kulaitienė, Jurgita; Vaitkevičienė, Nijolėbook
2014Great Pumpkins and Blue Fleshed Potatoes – Biologically Active Raw Material for Food ProductsDanilčenko, Honorata; Jarienė, Elvyra; Vaitkevičienė, Nijolė; Juknevičiene, Edita; Gajewski, Marekresearch article
2020Influence of agricultural management practices on the soil properties and mineral composition of potato tubers with different colored flesVaitkevičienė, Nijolė; Jarienė, Elvyra; Kulaitienė, Jurgita; Danilčenko, Honorata; Černiauskienė, Judita; Aleinikovienė, Jūratė; Średnicka-Tober, Dominika; Rembiałkowska, Ewaresearch article
2015Influence of Biodynamic Preparations on the Quality Indices and Antioxidant Compounds Content in the Tubers of Coloured Potatoes (Solanum tuberosum L.)Jarienė, Elvyra; Vaitkevičienė, Nijolė; Danilčenko, Honorata; Gajewski, Marek; Chupachina, Galina N; Fedurajev, Pavel; Ingold, Retoresearch article
2019Influence of Cultivar and Different Farming Systems on the Contents of Flavonoids in PotatoesVaitkevičienė, Nijolė; Jarienė, Elvyra; Kulaitienė, Jurgita; Levickienė, Dovilė; Danilčenko, Honorataconference paper
2017Influence of harvest time on bioactive composition and antioxidant activity of the white mulberry leavesJarienė, Elvyra; Levickienė, Dovilė; Vaitkevičienė, Nijolė; Aleinikovienė, Jūratė; Krichkovska, Lidiyaconference paper
2017Influence of Harvest Time on Biologically Active Compounds and the Antioxidant Activity in Leaves of Mulberry Grown in LithuaniaLevickienė, Dovilė; Jarienė, Elvyra; Gajewski, Marek; Danilčenko, Honorata; Vaitkevičienė, Nijolė; Przybył, Jarosław L; Sitarek, Monikaresearch article
2017Influence of storage conditions on the quality attributes of potato tubers with purple fleshVaitkevičienė, Nijolė; Jarienė, Elvyra; Tajner-Czopek, Agnieszkaconference paper
2017Influence of storage conditions on the quality of potato chipsJarienė, Elvyra; Vaitkevičienė, Nijolė; Kita, Agnieszkaconference paper
11-Jun-2020Laikymo įtaka bulvių stiebagumbių su skirtingos spalvos minkštimu kokybeiAugaitė, Gretamaster thesis
19-Jun-2020Lietuvos rinkoje esančių bulvių traškučių kokybės tyrimasVaičekauskaitė, Justėbachelor thesis
19-Jun-2020Lietuvos rinkoje parduodamų špinatų ir gražgarsčių lapų kokybės tyrimasTamkevičiūtė, Ugnėbachelor thesis
2018Maisto prekių mokslas [elektroninis išteklius] : laboratorinių darbų aprašasJarienė, Elvyra; Kulaitienė, Jurgita; Danilčenko, Honorata; Vaitkevičienė, Nijolė; Levickienė, Dovilėbook
2018Makroelementų kiekis bulvių gumbuose su spalvotu minkštimuŠileikytė, Miglėconference paper
10-Jun-2020Meteorologinių sąlygų įtaka bulvių stiebagumbių kokybeiJonušytė, Juditamaster thesis
2013Natūralūs produktai vartojimui – spalvoti bulvių traškučiaiJarienė, Elvyra; Danilčenko, Honorata; Vaitkevičienė, Nijolė; Jeznach, Maria; Gajewski, Marekresearch article
2013Naujiena - mėlynos ir raudonos bulvėsJarienė, Elvyra; Vaitkevičienė, Nijolėjournal article
2020Polyphenols, antioxidant activity and volatile compounds in fermented leaves of medicinal plant rosebay willowherb (Chamerion angustifolium (L.) Holub)Jarienė, Elvyra; Lasinskas, Marius; Danilčenko, Honorata; Vaitkevičienė, Nijolė; Šlepetienė, Alvyra; Najman, Katarzyna; Hallmann, Ewelinaresearch article