Browsing by Author Jarienė, Elvyra

Or, select a letter below to browse by last name
0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
In order:
Results/Page
Authors/Record:
Showing results 130 to 149 of 356 previous   next
DateTitleAuthor(s)Type
2014Fatty acids and some antioxidant parameters of oil pumpkin seedsKulaitienė, Jurgita; Černiauskienė, Judita; Danilčenko, Honorata; Jarienė, ElvyraTezės kituose recenzuojamuose leidiniuose / Theses in other peer-reviewed publications (T1e)
18-Jun-2020Fenolinių rūgščių kiekio kitimas siauralapio gauromečio (Chameriom Angustifolium (L.) Holub) lapuose kietafazės fermentacijos metuPaulauskytė, Domantėbachelor thesis
2019Fenolinių rūgščių kiekis skirtingą laiką fermentuotuose siauralapio gauromečio ( Chamerion angustifolium (L.) Holub) lapuoseLasinskas, Marius; Jarienė, ElvyraStraipsnis kitose duomenų bazėse / Article in other databases (S4)
2006Fermentų aktyvumas daigintuose ir nedaigintuose kviečių grūduoseKraujutienė, Ingrida; Jarienė, Elvyra; Danilčenko, Honorata; Aleknavičienė, Paulina; Steponavičius, Dainius; Kordušienė, SkaidraStraipsnis kitose duomenų bazėse / Article in other databases (S4)
17-Jun-2020Flavonoidų ir taninų kiekių kitimas siauralapio gauromečio (chamerion angustifolium (l) holub) lapuose kietafazės fermentacijos metuFabijonavičiūtė, Linabachelor thesis
2013Fresh alternative produce rich in antioxidative elementsJarienė, Elvyra; Danilčenko, Honorata; Gajewski, Marek; Vaitkevičienė, Nijolė; Kulaitienė, Jurgita; Černiauskienė, JuditaKonferencijų tezės nerecenzuojamuose leidiniuose / Conference theses in non-peer-reviewed publications (T2)
2018Funkcionalusis maistas: produktų kūrimo sistemos [elektroninis išteklius] : praktinių darbų aprašasJarienė, Elvyra; Danilčenko, Honorata; Kulaitienė, Jurgita; Vaitkevičienė, NijolėMokymo ir metodinė priemonė / Educational and methodical tool (K2c)
2012Funkcionalusis maistas: produktų kūrimo sistemos [elektroninis išteklius] : praktinių darbų aprašasJarienė, Elvyra; Danilčenko, HonorataMokymo ir metodinė priemonė / Educational and methodical tool (K2c)
1997Gardiems patiekalams tinka ir ... ožkienaTrečiokaitė, ElvyraPublicistiniai straipsniai ir kt. / Publicistic articles and oth (S10)
1997Gavėnia su pupaTrečiokaitė, ElvyraPublicistiniai straipsniai ir kt. / Publicistic articles and oth (S10)
2001Gavėnia... su košeTrečiokaitė, ElvyraPublicistiniai straipsniai ir kt. / Publicistic articles and oth (S10)
2016Genotypic and environmental variance of macroelements in tubers of coloured potato varietiesKrochmal-Marczak, Barbara; Sawicka, Barbara; Danilčenko, Honorata; Jarienė, ElvyraTezės kituose recenzuojamuose leidiniuose / Theses in other peer-reviewed publications (T1e)
2014Great Pumpkins and Blue Fleshed Potatoes – Biologically Active Raw Material for Food ProductsDanilčenko, Honorata; Jarienė, Elvyra; Vaitkevičienė, Nijolė; Juknevičiene, Edita; Gajewski, MarekStraipsnis kituose recenzuojamuose leidiniuose / Article in other peer-reviewed editions (S5)
11-Jun-2020Grikių grūdų kokybės tyrimas laikymo metuMisevičiūtė, Kristinamaster thesis
2002Gruzdžių kokybės priklausomumas nuo bulvių žaliavosTrečiokaitė, Elvyra; Danilčenko, Honorata; Pranaitienė, RimaStraipsnis kituose recenzuojamuose leidiniuose / Article in other peer-reviewed editions (S5)
2002Gruzdžių kokybės priklausomumas nuo ekologiškai ir įprastai augintų bulvių stiebagumbių ir blanširavimui skirtų tirpalųŠalnienė, Auksė; Runaitė, Vytarė; Danilčenko, Honorata; Trečiokaitė, ElvyraStraipsnis nerecenzuojamoje Lietuvos konferencijos medžiagoje / Article in non-peer-reviewed Lithuanian conference proceedings (P2c)
2002Gruzdžių kokybės priklausomumas nuo skirtingų bulvių auginimo būdųTrečiokaitė, Elvyra; Danilčenko, HonorataStraipsnis nerecenzuojamoje Lietuvos konferencijos medžiagoje / Article in non-peer-reviewed Lithuanian conference proceedings (P2c)
2015Heavy metal contamination of plant raw material intended for foodJarienė, Elvyra; Danilčenko, Honorata; Jeznach, MariaStraipsnis Clarivate Analytics Web of Science ar/ir Scopus / Article in Clarivate Analytics Web of Science or / and Scopus (S1)
2010Higher functionality food products from organic vegetable raw materialsJarienė, ElvyraTezės kituose recenzuojamuose leidiniuose / Theses in other peer-reviewed publications (T1e)
2016Higher functionality food products obtained from organic vegetable raw materialsGajewski, Marek; Radzanowska, Jadwiga; Jeznach, Maria; Jarienė, Elvyra; Danilčenko, HonorataStraipsnis mokslo-populiarinimo leidinyje / Article in popular science editions (S6)