Browsing by Author Rimkutė, Vidmantė

In order:
Results/Page
Authors/Record:
Showing results 1 to 4 of 4
DateTitleAuthor(s)Type
2020Augalinių priedų įtaka jautienos maltinių spalvaiRimkutė, VidmantėStraipsnis recenzuojamoje Lietuvos konferencijos medžiagoje / Article in peer-reviewed Lithuanian conference proceedings (P1f)
2019Berries by – products as ingredients to improve nutritional quality and physical properties of cookiesČechovičienė, Indrė; Tarasevičienė, Živilė; Jukniūtė, Kotryna; Rimkutė, Vidmantė; Paulauskienė, AurelijaTezės kituose recenzuojamuose leidiniuose / Theses in other peer-reviewed publications (T1e)
2018Impact of edible coatings on chemical content, microbiological contamination and physical properties of blueberriesTarasevičienė, Živilė; Eidukynaitė, Simona; Rimkutė, Vidmantė; Navašinskaitė, Miglė; Krasauskas, Aurimas; Jarienė, Elvyra; Paulauskienė, AurelijaTezės kituose recenzuojamuose leidiniuose / Theses in other peer-reviewed publications (T1e)
2018Obuolių vyno, pagaminto su skirtingomis uogomis, kokybėRimkutė, VidmantėStraipsnis nerecenzuojamoje Lietuvos konferencijos medžiagoje / Article in non-peer-reviewed Lithuanian conference proceedings (P2c)