Browsing by Author Kašėtienė, Neringa

In order:
Results/Page
Authors/Record:
Showing results 1 to 3 of 3
DateTitleAuthor(s)Type
2017Characterization of newly isolated lactic acid bacteria for potential application of dairy products technological and safety improvementKondrotienė, Kristina; Kasnauskytė, Neringa; Šernienė, Loreta; Kaškonienė, Vilma; Stankevičius, Mantas; Bimbiraitė-Survilienė, Kristina; Naujokaitytė, Gintarė; Maruška, Audrius; Malakauskas, MindaugasKonferencijų tezės nerecenzuojamuose leidiniuose / Conference theses in non-peer-reviewed publications (T2)
2019Evaluation of fresh cheese quality prepared with newly isolated nisin Z-producing Lactococcus lactis bacteriaKondrotienė, Kristina; Kašėtienė, Neringa; Kaškonienė, Vilma; Stankevičius, Mantas; Kaškonas, Paulius; Šernienė, Loreta; Bimbiraitė-Survilienė, Kristina; Malakauskas, Mindaugas; Maruška, AudriusStraipsnis Clarivate Analytics Web of Science ar/ir Scopus / Article in Clarivate Analytics Web of Science or / and Scopus (S1)
2015Holistinių tyrimo metodų taikymas išskirtinės kokybės produktų (IKP) morkų kokybės tyrimuoseKašėtienė, Neringa; Šileikienė, Daiva; Grigalavičienė, IlonaStraipsnis recenzuojamoje Lietuvos tarptautinės konferencijos medžiagoje / Article in peer-reviewed Lithuanian international conference proceedings (P1e)