Browsing by Author Juknevičiene, Edita

Or, select a letter below to browse by last name
0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
In order:
Results/Page
Authors/Record:
Showing results 1 to 20 of 25  next
DateTitleAuthor(s)Type
2014Alternative raw materials rich in antioxidant compoundsJarienė, Elvyra; Danilčenko, Honorata; Vaitkevičienė, Nijolė; Juknevičiene, EditaTezės kituose recenzuojamuose leidiniuose / Theses in other peer-reviewed publications (T1e)
2012Alternatyvi, biologiškai aktyvių komponentų turtinga žaliava maistuiJuknevičiene, Edita; Žaldarienė, Sandra; Vaitkevičienė, NijolėKonferencijų tezės nerecenzuojamuose leidiniuose / Conference theses in non-peer-reviewed publications (T2)
2013Antioksidacinėmis savybėmis pasižyminčių biologiškai aktyvių komponentų kiekio tyrimas didžiojo moliūgo (Cucurbita maxima D.) vaisiuoseJuknevičiene, EditaKonferencijų tezės nerecenzuojamuose leidiniuose / Conference theses in non-peer-reviewed publications (T2)
14-Dec-2015Biodinaminių preparatų įtaka dirvos savybėms, didžiųjų moliūgų vaisių derliui ir kokybeiJuknevičienė, Editadoctoral thesis
2016Biodinaminių preparatų poveikis moliūgamsJuknevičiene, EditaStraipsnis mokslo-populiarinimo leidinyje / Article in popular science editions (S6)
24-May-2011Biologinio azoto susikaupimo ypatumai siauralapių lubinų ir sėjamųjų žirnių agrocenozėseJuknevičienė, Editamaster thesis
2014Chemical composition of pumpkin (Cucurbita maxima D.) flesh flours used for foodKulaitienė, Jurgita; Jarienė, Elvyra; Danilčenko, Honorata; Černiauskienė, Judita; Wawrzyniak, Agata; Hamulka, Jadwiga; Juknevičiene, EditaStraipsnis kitose duomenų bazėse / Article in other databases (S4)
2018Effect of biodynamic preparations of the properties of soil and great pumpkin (Cucurbita maxima D.) friuts qualityDanilčenko, Honorata; Juknevičiene, Edita; Čirienė, R; Fritz, JRecenzuojamos išplėstinės tezės / Peer-reviewed extended theses (T1d)
2015The Effect of Biodynamic Preparations on Antioxidants Content in Coloured Potatoes and Great PumpkinsJuknevičiene, Edita; Vaitkevičienė, Nijolė; Danilčenko, Honorata; Jarienė, ElvyraTezės kituose recenzuojamuose leidiniuose / Theses in other peer-reviewed publications (T1e)
2019The effect of horn-manure preparation on enzymes activity and nutrient contents in soil as well as great pumpkin yieldJuknevičiene, Edita; Danilčenko, Honorata; Jarienė, Elvyra; Fritz, JuergenStraipsnis Clarivate Analytics Web of Science ar/ir Scopus / Article in Clarivate Analytics Web of Science or / and Scopus (S1)
2014Great Pumpkins and Blue Fleshed Potatoes – Biologically Active Raw Material for Food ProductsDanilčenko, Honorata; Jarienė, Elvyra; Vaitkevičienė, Nijolė; Juknevičiene, Edita; Gajewski, MarekStraipsnis kituose recenzuojamuose leidiniuose / Article in other peer-reviewed editions (S5)
2012Moliūgai ir topinambai – žmogaus natūralios aplinkos vertingi komponentaiJuknevičienė, Edita; Žaldarienė, Sandra; Stonytė, DovilėStraipsnis recenzuojamoje Lietuvos tarptautinės konferencijos medžiagoje / Article in peer-reviewed Lithuanian international conference proceedings (P1e)
2012Moliūgų auginimas – daržo augalų sortimento optimizavimo galimybėJuknevičiene, EditaStraipsnis kitose duomenų bazėse / Article in other databases (S4)
2013The mulching importance for the quality of the oil-seed pumpkin's fruitsDanilčenko, Honorata; Juknevičiene, EditaTezės kituose recenzuojamuose leidiniuose / Theses in other peer-reviewed publications (T1e)
2013Netradicinės augalinės žaliavos - topinambų, moliūgų - auginimas ir jos panaudojimas maisto produktų, turtingų funkcionaliaisiais ingredientais, gamybaiDanilčenko, Honorata; Jarienė, Elvyra; Kulaitienė, Jurgita; Černiauskienė, Judita; Juknevičiene, Edita; Žaldarienė, SandraKonferencijų tezės nerecenzuojamuose leidiniuose / Conference theses in non-peer-reviewed publications (T2)
2013Oil pumpkins – Important source of antioxidantsJuknevičiene, Edita; Černiauskienė, Judita; Kulaitienė, Jurgita; Juknevičienė, ŽivilėStraipsnis Clarivate Analytics Web of Science ar/ir Scopus / Article in Clarivate Analytics Web of Science or / and Scopus (S1)
2014Pumpkin Fruit Flour as a Source for Food Enrichment in Dietary FiberČerniauskienė, Judita; Kulaitienė, Jurgita; Danilčenko, Honorata; Jarienė, Elvyra; Juknevičiene, EditaStraipsnis Clarivate Analytics Web of Science ar/ir Scopus / Article in Clarivate Analytics Web of Science or / and Scopus (S1)
2012Pumpkins - source of essential antioxidants for healthDanilčenko, Honorata; Juknevičiene, Edita; Černiauskienė, JuditaKonferencijų tezės nerecenzuojamuose leidiniuose / Conference theses in non-peer-reviewed publications (T2)
2014Quality changes in great pumpkins and coloured potatoes during storageJarienė, Elvyra; Danilčenko, Honorata; Vaitkevičienė, Nijolė; Juknevičiene, EditaTezės kituose recenzuojamuose leidiniuose / Theses in other peer-reviewed publications (T1e)
2015Quality changes in great pumpkins and coloured potatoes during storageJarienė, Elvyra; Danilčenko, Honorata; Vaitkevičienė, Nijolė; Juknevičiene, Edita; Gajewski, Marek; Chupakhina, NatalijaStraipsnis Clarivate Analytics Web of Science ar/ir Scopus / Article in Clarivate Analytics Web of Science or / and Scopus (S1)