Browsing by Author Butkuvienė, Laimutė

Jump to a point in the index:
Or type in a year:
In order:
Results/Page
Authors/Record:
Showing results 1 to 20 of 44  next
DateTitleAuthor(s)Type
1996Pranciškus Jakas : bibliogr. r-klė 60-sioms gimimo metinėms pažymėtiButkuvienė, Laimutė; Mostauskis, M.B; Kalinaitė, Renatabook
1997Antanas Juodvalkis : bibliografinė r-klė 60-sioms gimimo metinėms pažymėtibook
1998Jonas Daniulis : bibliografjos rodyklė 70-ioms gimimo metinėms pažymėtibook
1998Jonas Repšys : bibliografijos rodyklė 70-ioms gimimo metinėms pažymėtibook
1998Simonas Pileckis : bibliogr. r-klė 70-sioms gimimo metinėms pažymėtibook
1998Erikas Purvinas : bibliogr. rodyklėbook
1998Leonas Jonaitis : bibliografijos rodyklė 60-sioms gimimo metinėms pažymėtibook
1999Antanas Petkevičius : bibliogr. r-klė / D. Brazaitienė, L. Butkuvienė, R. Rimkienė ; LŽŪUBrazaitienė, Dalia; Butkuvienė, Laimutė; Rimkienė, Ritabook
1999Antanas Petkevičius : bibliogr. r-klėbook
1999Profesorius habilituotas daktaras Liudvikas Algirdas Špokas : bibliogr. r-klė, 1961-1998book
2000Vandens ūkio inžinerija. D. 2: (M-Ž) : bibliografija, 1968-1998book
2000Vandens ūkio inžinerija. D.1: (A-L) : bibliografija, 1968-1998book
2000Jonas Kantminas : technikos mokslų daktaras, docentas : trumpa biografija ir darbų bibliografija 70-sioms gimimo metinėms pažymėtibook
2000Albinas Kusta : bibliografinė rodyklėbook
2001Mečislovas Treinys : bibliografijabook
2001Profesorius Kostas Bėčius : bibliografijos rodyklė 90-osioms gimimo metinėms pažymėtibook
2001Renė Kustienė : bibliografinė rodyklėbook
2001Aloyzas Dirsė : bibliografijos rodyklėbook
2002Stasys Juknevičius : bibliografijos rodyklėbook
2003Algirdas Juozas Motuzas : bibliografijabook