2015 m. priėmimas į doktorantūros studijas

2542

Skelbiamas priėmimas į Vytauto Didžiojo universiteto kartu su partneriais organizuojamas doktorantūros studijas. Visa informacija apie 2015 m. priėmimą yra skelbiama Mokslo skiltyje „Priėmimas į doktorantūros studijas“.

Kiekvienoje mokslo kryptyje priėmimo sąlygos ir tvarka šiek tiek skiriasi, tad kviečiame atidžiai skaityti pasirinktos doktorantūros studijų krypties konkurso sąlygas ir tvarką. Joje yra išskirta, kokie kvalifikaciniai reikalavimai yra keliami kandidatui, kokius dokumentus privaloma pateikti, pristatomi atrankos kriterijai ir kaip bus sudaromas kandidatų konkursinis balas, įvardijamos su priėmimu susijusios svarbiausios datos – dokumentų teikimo terminai, priėmimo posėdžių datos ir kt.

Taip pat prie kiekvienos mokslų krypties yra pateiktos tematikos, į kurias šiemet galima stoti bei galimi doktorantūros vadovai tose tematikose. Pridedama ir prašymo forma bei atitinkamos doktorantūros krypties reglamentas. Kviestume atidžiai susipažinti su pateikiamais dokumentais ir taip išvengti galinčių kilti nesklandumų.

Daugelyje doktorantūros krypčių dokumentų priėmimas prasideda nuo liepos 1 d. Dokumentus bus galima pristatyti per visą vasarą. Konkrečias datas rasite prie atitinkamos mokslo krypties.

Daugiau informacijos apie priėmimą teikia:

VDU Mokslo tarnyba

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas.

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.

Rodyti visus komentarus